Si consideres el projecte interessant, t’agrada el treball que fem a la revista, i vols col.laborar,
pots fer-ho de diverses maneres :

* Aportant, en la línia de la revista, bones fotos, il.lustracions maques i significatives, textos o relats interessants i didàctics, presentacions clares, gràfics il·lustratius, i perquè no, infografía pertinent. Seria una bona manera de mostrar el teu treball.

* També aportant una mica de feina : Estaria bé que hi haguessin referències de la revista a les xarxes socials, tipus facebook, twitter, G+, linkedin … Si ets assidu de les xarxes socials, i t’agrada participar-hi… Nosaltres no ens em podem ocupar, preferim centrar-nos en confeccionar la revista, que prou feina porta. Necessitem una mica d’ajuda per a traduir els continguts de manera que es puguin llegir tots tant en català com en castellà de primer, i potser en anglès més endavant.

Escriu-nos a contacta@amazu.org

* Fent una aportació econòmica, la que vulguis, per contribuir al seu finançament o bé fent una subscripció de recolçament a la revista, que ens permetrà millorar-ne les prestacions, la qualitat, la diversitat i l’aprofundiment dels temes i facilitar-nos també, millors condicions de treball per fer-la.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *